Rólunk


 

Cégünk tevékenységét a számítástechnikai alkatrészek és berendezések magyarországi piacán 2003. júliusában kezdte meg.

 Legfőbb célunk partnereink szakszerű, rugalmas és magas szintű kiszolgálása, kizárólag tesztelt alkatrészekből illetve igényeik alapján az áruválaszték folyamatos bővítése, készleteink növelése. Termékskálánkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy piacon fellelhető megoldások közül a legjobb ár/érték arányt képviseljék.

 Kiterjedt kereskedelmi kapcsolatokkal és tapasztalatokkal rendelkezünk, ami egy kiegyensúlyozott, széles választékot biztosító termékskálát jelent vevőink számára. Raktárunk polcain egyaránt megtalálhatók a piacvezető gyártók által forgalmazott minőségi, és a kedvezőbb árfekvésük miatt keresett termékek is.

 Szaküzletünk a Hadházi úton található, ahol igényes környezetben, jó parkolási lehetőséggel, és teljes körű kiszolgálással várjuk kedves partnereinket. Helyben található szerviz szolgáltatásunkkal is a gyors és pontos ügyintézést kívánjuk elősegíteni.

 2002-ben kezdtünk vezeték nélküli technológiákkal foglalkozni, 2005 óta mint bejegyzett Internetszolgáltató vagyunk jelen a magyar piacon. Az évek során szerzett tapasztalatainkat a szolgáltatás minőségi mutatóinak fenntartásában, javításában igyekszünk kamatoztatni. Célunk, hogy ott is elérhetővé váljon stabil, megbízható széles sávú internetkapcsolat, ahol erre eddig nem volt lehetőség.

 Cégünk kialakításakor, munkatársaink kiválasztásakor, illetve belső szervezeti rendszerünk megalkotásakor egyaránt az volt legfőbb stratégiai célunk, hogy az új évezred támasztotta minden követelménynek a leghatékonyabban tudjunk megfelelni hosszútávon.

 Bízunk benne, hogy partnerünkként mindezeket hamarosan Ön is tapasztalni fogja, s bizalmát hosszútávon közös sikerként nyugtázzuk.

 

Tisztelettel:
Matkó Attila
WirNet Kft.
 


Hírfolyam:

Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.