Bérelt vonal jellegű Internet


 

A bérelt vonali Internet kapcsolat napjaink létező legmagasabb biztonságát nyújtó távközlési szolgáltatása, közvetlen kapcsolat az internet szolgáltató és az Ügyfél telephelye között. Üzleti internet-szolgáltatásunkkal elsősorban a kis- és középvállalkozások igényeinek igyekszünk eleget tenni. E partnereink számára a mindennapi munkához elengedhetetlenül szükséges minőségen kívül az ár különösen fontos tényező. Ennek megfelelően, lakossági csomagjainkhoz hasonlóan, kedvező áron nyújtunk garantált, szimmetrikus sávszélességet. Csomagjainkat üzleti előfizetőink igényeinek megfelelően alakítjuk, partnereink ajánlataink közül biztosan megtalálják a megfelelőt.

Internet szolgáltatásunkat kiemelt rendelkezésre állása és magas sávszélessége miatt kifejezetten ajánljuk azok számára, akik:

  • Sok végpontos számítógépes hálózattal rendelkeznek

  • Gyors, garantált (minden sávszélesség variációnál), szinkron fel- és letöltési sebesség (full-duplex)

  • A vállalt rendelkezésre állás éves szinten: 98%

  • Szervert, illetve vállalatirányítási rendszert üzemeltetnek

  • VPN - Interneten keresztüli titkosított adatkapcsolatot építenek ki

  • IP videokonferenciát használnak

Az általunk üzemeltetett routerek, switchek mind kipróbált, távmenedzselhető eszközök, melyek garanciát jelentenek a szolgáltatás folytonosságára, bármely helyi hálózattal való kompatibilitására. A hibabehatárolás a távmenedzselhetőség segítségével gyorsan és pontosan elvégezhető. A szolgáltatások díjazása egyedi, a havidíjainkon felül az egyszeri kiépítési díj is az előfizetőt terheli, melyet előzetes felmérés alapján a szolgáltató állapít meg.

 

További információért kérjük keresse munkatársainkat!

 

 


Hírfolyam:

Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.